عکس مسابقات المپیک لندن تکواندوکاران ایرانی2012

دیدن عکسها در ادامه مطلب

ادامه مطلب

بیوگرافی فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی (زادهٔ ۱۳ خرداد ۱۳۵۵ در تهران)، فوتبالیست حرفه ای ایرانی است. او هم‌اکنون عضو باشگاه استقلال تهران و کاپیتان این تیم است. وی سابقه بازی در تیم های بهمن کرج، راپیدوین، الوصل امارات، العین، الاهلی امارات و النصر امارات را دارد. مجیدی پس از زدن دو گل به تیم الاهلی عربستان سعودی در بازی استقلال برابر این باشگاه در جام باشگاه های آسیا در چهارم اسفند ۱۳۸۸، با ۱۳ گل از فرشاد پیوس و محمود کریمی که ۱۱ گل زده بودند، پیشی گرفت و رکورددار گل‌زنی در بین بازیکنان ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا شد. مجیدی تاکنون ۲۱ گل در رقابت‌های آسیایی به ثمر رسانده‌است. وی تنها بازیکنی است که در ۳ دربی متوالی گلزنی کرده‌است. همچنین در نظرسنجی سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال، فرهاد مجیدی به عنوان محبوب‌ترین بازیکن جهان در سال ۲۰۱۰ شناخته شد.

دوران ملی :

مجیدی اولین بار در سن ۲۰ سالگی برای بازی‌های جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ در امارات توسط محمد مایلی‌کهن به تیم ملی دعوت شد و نخستین بازی ملی خود را در برابر کویت و در سال ۱۳۷۵ انجام داد. او همراه ایران به جام جهانی سال ۱۹۹۸ نیز به فرانسه رفت و در ۲۶ شهریور ۱۳۸۹ در حالی که یکی از بهترین بازیکنان تیمش استقلال تهران به شمار می‌رفت در دوره مربیگری افشین قطبی از بازی در تیم ملی خداحافظی کرد. فرهاد مجیدی، در ۱ شهریور ۱۳۹۰ و در سن ۳۵ سالگی در لیست کارلوس کیروش قرار گرفت و به تیم ملّی بازگشت. با این حال، او در تاریخ ۵ مهر ۱۳۹۰ با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال ایران، خداحافظی‌اش را از بازی‌های ملی اعلام کرد. او در این نامه، دلیل خداحافطی خود را برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۱۴ و عدم حضور احتمالی او در آن مسابقات به دلیل وضعیت سنی‌اش و میدان‌دادن به جوانان عنوان کرد. جوانانی که به گفتهٔ او شاید با حضور امثال او به سرنوشت وی در گذشته دچار شده و در عین جوانی و آمادگی فنی از حضور و خدمت در تیم ملی فوتبال محروم شوند

افتخارات :
فرهاد مجیدی با به ثمر رساند ۱۶ گل در ادوار مختلف مسابقات جام باشگاه‌های آسیا هم اکنون رکورددار بهترین گلزن ایرانی در این مسابقات است. همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا (آی اف سی) نام وی را به عنوان یکی از نامزدهای بهترین بازیکن سال ۲۰۱۰ در لیست اولیه خود قرار داد. همچنین فرهاد مجیدی با گلزنی در بازی مقابل پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر سال ۹۰، بهترین گلزن استقلال در تاریخ لیگ شد.پیش از این در استقلال، غلامرضا عنایتی در سال ۱۳۸۴ رکورد غلامحسین مظلومی را شکسته و به این عنوان دست یافته بود که حالا پس از شش سال، آن را تحویل فرهاد مجیدی داد. البته مجیدی یک رقیب جدی در کنار خود دارد که ممکن است در ادامه فصل این رکورد را از او بگیرد. آرش برهانی، دیگر مهاجم آبی پوشان با ۵۴ گل نفر سوم در جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ است که فعلاً دو گل با مجیدی فاصله دارد.

[ جمعه 18 اسفند 1391برچسب:بیوگرافی فرهاد مجیدی,فرهاد, مجیدی,فرهاد مجیدی,بیوگرافی, ] [ 11:20 ] [ زیاد مهم نیس ] [ ]

اسامي لژيونرهاي استقلال و تاج کبیر


اسامي لژيونرهاي استقلال و تاج

ناصر حجازي (منچستریونایتدانگلیس)

آندرانيک اسکندريان (کاسموس آمريکا در کنار پله) New York Express - New Jersey Eagles

ايرج دانايي فر (کاموس آمريکا) - Tulsa Roughnecks

رضا احدي در تيم بوخوم المان

محمد بياتي (گلر) - چلسي

رضا عادلخاني – بايرن مونيخ

پرويز کوزه کناني – اف سي کلن - بايرلورکوزن

فرهاد مجيدي راپيدوين

جلال طالبي – چلسي(به عنوان مربي آکادمي)

آندرانيک تيموريان – بولتون – فولام

– حسن نظري - Dallas Americans - Richardson Rockets

بيوک جديدکار - Viktoria 89 Berlin

سرژيک تيموريان در تيم ماينز آلمان

مهدي پاشازاده در تيم هاي باير لورکوزن و فورتنا کلن آلمان و راپيد وين اتريش

علي سامره در تيم پروجيا ايتاليا

داريوش يزداني در تيم هاي لورکوزن آلمان و شارلوآ بلژيک

علي موسوي در تيم هاي بايرلورکوزن و فورتنا کلن المان

علي لطيفي در تيم ادميرا واکر اتريش

سيروس دين محمدي در تيم ماينز آلمان

محمد رضا مهدوي در تيم شارلوآ بلژيک

پرويز کوزه کناني – اف سي کلن - بايرلورکوزن

مهرشاد مومني - Los Angeles Blues

امير هاشمي مقدم - Torquay United - Vasas SC - Blackhawks San Francisco - - De Treffers

شهريار داستان (Hollywood United Hitmen - Missouri Comets – Los Angeles Blues

و . . .

جواد نکونام - اوساسونا اسپانيا

 

[ جمعه 18 اسفند 1391برچسب:اسامي لژيونرهاي استقلال و تاج کبیر, ] [ 10:18 ] [ زیاد مهم نیس ] [ ]

تکواندو هنرسرعت

تکواندو يکي از سازمان يافته ترين و علمي ترين هنرهاي رزمي و همچنين يکي از ورزش هاي المپيکي است که بدون استفاده از سلاح به هنرجويانش تکنيک هاي دفاع و حمله و همچنين راه واقعي زندگي را مي آموزد.

 

واژه تکواندو از سه بخش تشکيل شده. “ت” به معني پا يا ضربات پا، “کوان” به معني دست يا ضربات دست و “دو” بمعني هنر يا طريقت است. با قرار دادن اين سه بخش در کنار يکديگر معني “هنر ضربات پا و دست” بدست مي آيد و دو مفهوم از آن استنباط ميشود: اول اينکه تکواندو راه درست استفاده از ت و کوان (پا و دست) که به نمايندگي از تمام قسمت هاي بدن هستند مي باشد. و دوم اينکه تکواندو راه کنترل و آرام کردن جنگ و حفظ صلح است. اين مفهوم با آمدن کوان (دست) بعد از ت (پا) ابراز ميشود يعني پاگذاشتن روي دست ها که همان به معناي جلوگيري از جنگ است. پس با اين اوصاف تکواندو بمعناي “راه درست استفاده از تمام قسمت هاي بدن براي توقف جنگ و ساختن جهاني آباد” است.

 

گسترش تکواندو به حدود 2000 سال پيش در سرزميني که اکنون کره نام دارد، برميگردد. در آن زمان تکواندو با نام هايي مانند تکيون، سوباک، هوارانگدو و … شناخته ميشد. در قرن ?? زماني که ژاپن کره را اشغال کرد، در شهرهاي کره آموزش هنرهاي رزمي کره اي ممنوع شد. اما با اين وجود سبک هاي مختلف هنرهاي رزمي کره اي که در خفا تمرين و آموزش داده ميشد، همچنان بعنوان تمرينات محبوب جسمي و ذهني باقي ماند. در سال ???? يعني ?? سال پس از آزادي کره سبک هاي مختلف هنرهاي رزمي کره اي با يکديگر ترکيب شده و سپس ژنرال “چوي هونگ هي” نام تکواندو را براي اين هنر جديد برگزيد. او که اکنون پدر تکواندو خوانده ميشود دو دليل براي انتخاب نام تکواندو ذکر کرده است. اول اينکه در آن ضربات پا و دست ديده ميشود بهمين خاطر تکوان (ضربات پا و دست) بايد جزيي از نام آن باشد. و دوم اينکه اين نام، به نام تکيون هنر رزمي سنتي کره اي شباهت دارد.

 

چيزي که هنر رزمي تکواندو را از ديگر رشته ها متمايز مي کند ضربات پاي سريع، بلند، پرشي، چرخشي، رقص پاي زيباست. اين هنر رزمي از محدود رشته هاييست که با لوازم ايمني کامل انجام شده و طبق تحقيقات کمترين ميزان آسيب ديدگي را دارد.

 

اهداف اصلي تکواندو آماده کردن جسم و ذهن هنرجو براي غلبه بر هر مشکل، تناسب اندام، توازن و تسلط بر هواي نفس، برقراري ارتباط بين افرادي که سليقه و علاقه هاي مشابه دارند، آموزش نفع رساندن به جامعه و در کل آموزش راه درست زندگي است. همين اهداف انساني است که باعث شده امروزه تکواندو بيشترين هنرجو را در ميان تمام رشته هاي رزمي در سرتاسر دنيا داشته باشد. تکواندو همچنين تاثيرات زيادي بر رشد و پرورش کودکان، آمادگي جسماني جوانان و بزرگترها و سلامتي و زيبايي زنان دارد. اين هنر توانايي کنترل تمام قسمت هاي بدن (توازن) و منعطف کردن تمام ماهيچه ها و مفاصل را در فرد بوجود مي آورد. يک خصوصيت خيلي خوب که در ورزش تکواندو ديده ميشود اين است که بخاطر تنوع زياد آموزش ها خستگي و افسردگي هاي بوجود آمده در جامعه ي ماشيني امروز را از فرد دور مي کند و باعث ميشود فرد جسم، ذهن و روحي قوي و البته آرام داشته باشد. يک عقيده ي نادرست که درمورد تکواندو هست اين است که يادگيري آن سخت است. اين عقيده به هيچ وجه صحيح نيست. هرکسي واجد شرايط است. فقط به مقداري تلاش، تمرکز و عرق ريختن نياز است. تعليمات درست به همراه اراده ي خود فرد و تمرينات مرتب، يک هنرجو را به تمام اهدافش مي رساند.

 

تکواندو بطور کلي علاوه بر اصول فلسفي، از چهار مقوله ي فيزيکي و يک مقوله ي ذهني تشکيل شده است:

 

پومسه

 

 

1) فرم (پومسه) يک سري حرکات، ضربات دست و پا و دفاع هاي از قبل تعيين شده مي باشند که فرد در برابر حريف (هاي) فرضي انجام ميدهد. پومسه هاي استاندارد براي آزمون ها و مسابقات توسط فدراسيون جهاني تکواندو مشخصي شده اند. اين پومسه ها، فرمهاي تگوک ? تا ? (براي کمربندهاي رنگي)، کوريو (دان ?)، کئوم گانگ (دان ?)، ته باک (دان ?)، پيونگ وون (دان ?)، سيپ جين و جيتا (دان ?)، چون کوان، هانسو و ايليو (دان ?) مي باشند.

 

————————————–

 

کيوروگي

 

 

2) مبارزه (کيوروگي) کاربرد عملي تکنيک هاي مختلف با يک حريف واقعي است که در سه راند با وسايل ايمني کامل انجام ميشود. مبارزه پرکاربردترين مقوله تکواندو در مسابقات است و امروزه بعنوان يک رشته ي المپيکي شناخته ميشود.

 

————————————–

 

هوشين سول

 

3)شکستن اجسام (کيوک پا) که با آن هنرجويان مي توانند قدرت و دقت تکنيک هايشان را با شکستن اجسام سختي مانند تخته يا آجر مي سنجند. شکستن اجسام معمولا براي آزمون ها و مسابقات نمايشي کاربرد زيادي دارند.

 

————————————–

 

دفاع شخصي

 

4) دفاع شخصي (هو شين سول) يادگيري و مطالعه ي استفاده از نيروي حريف بر عليه خودش است. هنرجو با تکنيک هاي هوشين سول ياد ميگيرد چه موقع، چگونه و کجا به نقاط گيرنده ي فشار حريف ضربه بزند. (نقاطي از بدن که فشار به آنها موجب درد شديد ميشود) اين تکنيک ها فرد را براي رويارويي با هر خطري آماده کرده و ترس را از او دور مي کند.

 

————————————–

 

 

 

5) مديتيشن (جانگ شين تونگ) بطور کلي به معناي تمريناتي براي کنترل کامل ذهن است. بدين صورت که فرد با تمرينات ذهني، ذهنش را آرام کرده و اهدافش را تجسم مي کند. به مديتيشن، توجه به نداي وجدان هم مي گويند زيرا فرد را آرام کرده و پس از مدتي تمرين اخلاقي بسيار نيکو را در فرد جوانه ميزند. مديتيشن معمولا در آخر هر کلاس و به مدت ? تا ?? دقيقه انجام ميشود.

 

سخن نهايي

 

تکواندو همان چيزي است که ميخواهيد. تنها کاري که بايد بکنيد اين است که اولين قدم را برداشته و به کلاس تکواندو برويد. متاسفانه فکري که خودم، در خيلي افراد ديده ام، اين است که کلا رفتن به يک کلاس رزمي، چه تکواندو چه هر رشته ديگر، حتي در فکرشان هم نمي گنجد و فکر ميکنند فقط افرادي ميتوانند به چنين کلاسهايي بروند که “بروس لي” باشند. به خدا بروس لي هم هنگام تولد يک فرد عادي مثل بقيه بود. چرا اين فکر بوجود مي آيد؟ همانطور که گفتم کافيست يک بار به کلاس تکواندو برويد. خوشبختانه در تقريبا تمام شهرهاي ما باشگاه هاي رزمي و بيشتر از همه تکواندو وجود دارد. وقتي اولين بار کارهايي را که تکواندوکاران در کلاس ميکنند، ميبينيد فکر مي کنيد کارهايي غيرممکن هستند. اما وقتي فقط چند جلسه خودتان به آن کلاس رفته و تمرين کرديد خواهيد فهميد که چقدر در مورد آن کارها اشتباه مي کرده ايد. اگر فکر کرديد کاري را نمي توانيد انجام دهيد بياد داشته باشيد که کلمه ي “نمي توانم” با تغييري کوچک که “من مي توانم” تبديل ميشود. اين حرف “م” که اضافه ميشود، نشانه ي پشتکار و اراده است که نميتوانم را من ميتوانم تبديل ميکند. با تغييراتي کوچک در زندگي چيزهايي را به دست خواهيد آورد که فکرش را هم نمي کرده ايد. کافيست يک بار تجربه کنيد. پس نام تکواندو را بخاطر داشته باشيد.

[ یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:تکواندو هنرسرعت, ] [ 15:30 ] [ زیاد مهم نیس ] [ ]

تاریخچه تکواندو

تکواندو چیست؟

درادامه مطلب

ادامه مطلب

[ شنبه 12 اسفند 1391برچسب:تاریخچه تکواندو, ] [ 7:34 ] [ زیاد مهم نیس ] [ ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد